Kövesd a lent található videót, hogy megtudd, hogyan telepítheted a weboldalunkat webalkalmazásként a kezdőképernyődre.
jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Kedves CH tagok
Roviden:
a CanadaHun leallas oka - feljelentes, a szerverpark lekapcsolta az IP-cimet
Tovabbi infoval nem szolgalhatok.
At kell helyezni masik szerverre a portalt, amely (az irgalmatlan mennyisegu csatolas miatt) sok sok terabyte es egyelore nem tudom megmondani mikor tud megnyitni, mert a mozgatast kovetoen lehet csak erdemben elkezdeni tesztelni, ill. beallitani a szervert a CH elvarasaihoz passzintva.
Amint tudok pontosabb ujraindulasi idopontot itt jelzem
A fenti esemenytol fuggetlen megjegyzes, mert felmerult es most szem elott van:
soha semmilyen az oldalon regisztralt szemelyhez barmely modon kotheto adatot nem adunk ki
mi ez a hely?
Ez egy befejezetlen oldal kizarolag AI temaban, melyet korabban hoztam letre, de eszem agaban nem volt most megnyitni (sem a struktura, sem a funkcioi, sem a forditasa nincs befejezve).
Ez tunt a legegyszerubb atmeneti megoldasnak, az informaciokozlesre, ameddig a CanadaHun ujra tud indulni.
Itt a motor egy frissebb verzioja fut, es ha a magyarra forditasaval elkeszultem, azt kesobb fel lehet hasznalni egy jovobeni CanadaHun frissitesnel is.
Koszonjuk a turelmet!
sajnálom, és jó munkát kívánok! Remélem, hogy hamarosan újra jelentkeztek.
Néhány napja nekem ezt dobta fel a kereső. Nem akarok senkit sem megvádolni, de véletlenül nem ők voltak a feljelentők?
Az AI vagy IA nagyon érdekel, ezért is voltam itt és nagyon sajnálom, hogy már ezt is képesek szabotálni. Biztos laposföldhívők. Egy biztos, biztonságossá kell tenni a helyet! Egy lélegzetvétellel nagyon cifrán káromkodásaim áradatának özönét zúdítottam rájuk, ha az mind megfogan, akkor már az úton is felismerjük őketNe adjátok fel! Munkátok hasznos és nagy szükség van rátok. Hajrá!
Koszonom a kedves szavakat es turelmet mindnyajatoknak!
Elvileg a nagyja megvan, sajnos epp a tamogatas resze nem megy, azt ki kell kapcsolnom es egy masikat beallitani, ill. magyarra forditani.
Hosszu napon vagyok tul es a visszakapcsolas utan egy darabig monitoroznom kell a mukodeset -> varhatoan ma (szombaton) EU ido szerint estefele vissza lesz kapcsolva az uj helyen!![]()
Nem tudom, hová tűnt a szöveg.... szóval nagyon szeretem az oldalt, mérges vagyok az ilyen rosszindulattól és nagyon köszönöm a munkátokat!
Én is pont így jártam.... - reméljük a vége jó lesz, ugye akkor minden jóMost én újra regisztráltam nem engedett be a régi fiókommal? A sok kézmunkának a mintái mind elvesztek?
Nekem dettó....A felhasználói nevek is törlődtek??? Az enyémet nem találja!